Csajokról csajoktól!

Köztünk szólva

A nők nem hibáznak? DE!

Összegyűjtöttük a 10+1 legdurvább (igaz) sztereotípiát!

2016. november 25. - Köztünk Szólva

Mikor pasi kerül a közelünkbe, hajlamosak vagyunk teljesen kifordulni önmagunkból. Olyan dolgokat teszünk, amelyek normális esetben abszolút nem jellemzőek ránk. Bizonyos helyzetekben azonban valahogy mégis előfordulnak furcsaságok. Van, hogy magamra sem ismerek, amikor felbukkan egy hímnemű a láthatáron – főleg, ha még a szándékai is komolyak!

Csajok, rátok melyik jellemző leginkább?

  1. Hosszan készülődünk – Most őszintén… ki az, aki még sohasem töltött órákat azzal, hogy minél vonzóbbnak tűnjön a másik nem szemében?

  2. Mindent túlagyalunk – De még mennyire! Pedig milyen jó lenne csak simán élvezni az életet kombinálás helyett…

  3. Megjátsszuk magunkat – Előfordult már egyszer-kétszer (sokszor). Aztán persze még saját magunk számára is megdöbbentő, hogy mégsem mi vagyunk az álombarátnő megtestesítői. Kár!

    06.jpg
  4. Kibeszéljük a kiszemeltet – A barátnők véleményét kötelező kikérni. Mondjuk, lehet, hogy nem MINDENBEN?

  5. Indokolatlanul hisztizünk – Csak és kizárólag annak érdekében, hogy felkeltsük a férfi figyelmét. Persze még így sem túl szép dolog, ráadásul ritkán kifizetődő.

  6. Utalgatunk – Hogy miért nem mondjuk ki, amit gondolunk? Na, szerinted?! (Igen, egy kicsit tényleg idegesítő… :))

  7. Féltékenykedünk – Sokszor indokolatlanul, sokszor pedig nem. De ez nálunk azt jelenti, hogy érdekel a másik fél. A közöny rosszabb.

    18374-nschiu.jpg
  8. Hanyagoljuk a barátokat – Különösen jellemző a rózsaszín köd időszakára. Azt azonban ne felejtsük, hogy szerelmi válság esetén a barátaink fognak talpra állítani!

  9. Meg akarjuk változtatni a másikat – Hajlamosak vagyunk rengeteg kritikát megfogalmazni a másikkal szemben. Beismerem, néha túlzásba esünk.

  10. Alul-/túlértékeljük magunkat – Egyik ártalmasabb, mint a másik. Habár igyekszünk a realitás talaján maradni, nos, nem mindig sikerül.


    +1 Megfeledkezünk a hibáinkról – Ez most talán nem releváns. :)

 

by NW

Képek: freepik.com

A bejegyzés trackback címe:

https://koztunk-szolva.blog.hu/api/trackback/id/tr4111997628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása