Csajokról csajoktól!

Köztünk szólva

Edzés tippek kezdőknek

2016. október 02. - Köztünk Szólva

Köztünk szólva...

Legyünk őszinték! Ritka az olyan nő, akinek az életében ne játszana fontos szerepet az alakja. Így vagyok ezzel én is, éppen ezért próbálok mindent megtenni azért, hogy kihozzam magamból a maximumot (vagy legalábbis próbáljak javítani a jelenlegi helyzeten). Szokásom, hogy hatalmas lelkesedéssel indulok el minden alkalommal a konditerembe, hogy kipróbáljak egy új óratípust és reménykedek benne, hogy azt majd nem adom fel az első alkalom után. Így volt ez múltkor is, amikor reggel 8-kor vigyorogva álltam a terem közepén, hogy na akkor jöhet a power jóga. Sajnos az első 10 perc után kiderült, hogy az egy haladó óra, igencsak lehetetlennek tűnő mozdulatokkal. Csak úgy kapkodtam a fejem, hogy mit is kellene csinálni, próbáltam követni a gyakorlatokat, de csak káosz lett a vége. Végül arra jutottam, hogy itt bizony próbálkozni kell, ha megy, ha nem. Semmi gond, ha nem nem sikerül minden elsőre, hiszen idővel úgyis jobban fog menni. Legalább elmondhatom, hogy megpróbáltam és maximum egy jót nevetek később a kezdeti bénázásokon. 

 Fogadjatok el néhány jó tanácsot, amivel könnyebb fog menni a ráhangolódás az edzésre:

  1. Keress egy barátnőt, aki veled tart! Egyrészt remek alkalom, hogy öltözőben dumcsizzatok, másrészt egy szuper közös program. Illetve, ha már valakivel megbeszélted, hogy együtt mentek, akkor talán nem fogod olyan könnyen meggyőzni magad, hogy nagy baj nem lehet abból, ha ellógod.
  2. Ne add fel elsőre! Lehet, hogy egy ideig bénázni fogsz és nehezen megy, de addig jó, amíg van kihívás és van hova fejlődni. Ne a többiekkel hasonlítsd össze magad, hanem azt figyeld, hogy te milyen szinten vagy!
  3. Ne foglalkozz másokkal! Nem azért mész a kondiba, hogy teljes sminkben parádézz! A sminket bőven ráérsz edzés után feltenni, ha elmosódik, az amúgy is ciki. 
  4. Edzés után jutalmazd meg magad: a szauna vagy egy turmix pluszban jó kedvre fog deríteni.
  5. Tartsd nyitva a szemed! Életed nagy szerelme lehet épp a súlyokat emelgeti a másik teremben amíg te épp nyújtasz!

Úgyhogy hajrá lányok! Sose lehet elég korán kezdeni a felkészülést a bikini szezonra!

 tumblr_mzqio7dpby1s1f4sxo1_500.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://koztunk-szolva.blog.hu/api/trackback/id/tr8011761197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása